Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Atac devastator la adresa lui Laurențiu Reghecampf: "Să-și vadă de amantele lui prostituate!"

Postat la: 01.10.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Derby-ul local din Liga 1 dintre FCU Craiova și CSU Craiova, programat duminică, 3 octombrie, de la ora 21:00, a încins spiritele între cele două tabere.

Oficialii celor două echipe s-au contrat în ultimele zile pe marginea subiectului legat de accesul suporterilor în arenă, în contextul în care rata de infectare a trecut de 6 la mie. Astfel, antrenorul celor de la CSU Craiova, Laurențiu Reghecampf, a insinuat că FCU Craiova, în calitate de gazdă, nu-și dorește intrarea spectatorilor, de teamă că echipa sa ar avea parte de mai mulți susținători.

În replică, Adrian Mititelu junior, patronul lui FCU Craiova, a lansat un atac virulent asupra rivalilor: „Aș vrea să clarific anumite speculații. Clubul nostru nu boicotează intrarea suporterilor pe stadion. Așa cum a declarat și președintele CNCD, Csaba Asztalos, certificatul verde și diferențierea vaccinați-nevaccinați sunt în afara legii. Masa noastră de suporteri și ultrașii din Peluza Sud fac parte din cei 70% de români nevaccinați. În România nu există absolut nicăieri scris ce se întâmplă în cazul în care se depășește pragul de 6 cazuri la mia de locuitori. Ce aberează Rotaru și Reghecampf sunt povești.

Mâine, la ora 12:00, vom afla dacă se extinde pragul de 6 la 8 la mie. E vorba de limita de intrare cu certificatul verde. Dacă acești clonați își închipuie că pe stadion se vor strânge 1.800 de vaccinați de pe la instituțiile publice și vor acapara ei locul destinat oaspeților, se înșală amarnic. Peluza Sud a anunțat public și pertinent de ce nu se prezintă la meci, în cazul în care vor intra doar cei vaccinați. Clonații, în clipa de față, încearcă să creeze o cacealma. Avem media suporterilor peste ei în campionat. La meciul cu Dinamo au fost 3.500 de ultrași numai în peluză.

Ce tot delirează ei? Ce suporteri au avut ei în acest an? Îmi arată poze din 2018? Păi, le arăt și eu din 2006, 2008, 2010. Când noi aveam 30.000 de suporteri pe stadion, Rotaru lua bani cu dobândă de la Mircea Sandu. Este un pitic grizonat și frustrat, cu dinți calcaroși. Iar în ceea ce îl privește pe Reghecampf, îi recomand să nu se bage în acest scandal. Este prea mic. Să rămână în continuare pe bancă și să își vadă de amantele lui prostituate".

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE