Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Arena Arcul de Triumf a fost inaugurată cu meciul de rugby dintre România și Argentina! Imagini senzaționale

Postat la: 04.07.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Arena „Arcul de Triumf" a fost inaugurată sâmbătă seară, cu meciul de rugby dintre România și Argentina, încheiat cu scorul de 17-24. În această seară, după 7 luni de la demararea procesului de recepție, stadionul „Arcul de Triumf" a fost inaugurat oficial. Evenimentul a fost unul special, un meci amical împotriva uneia dintre marile forțe ale rubgy-ului mondial, naționala „pumelor" din Argentina.

Meciul propriu-zis a fost prefațat de o serie de evenimente deosebite. Drumul jucătorilor către centrul terenului a fost luminat de artificii, iar imnul „Deșteaptă-te, române" a fost interpretat de soprana Felicia Filip. Cu prețuri la bilete între 50 și 380 de lei, peste 4.000 de fani ai balonului oval s-au prezentat în această seară pe „Arcul de Triumf", la inaugurarea arenei de 28,5 milioane de euro, „stejarii" jucând aici un nou meci după 3 ani de pauză, în care stadionul a fost în lucrări.

"Până la meciul contra Argentinei, stadionul a făcut parte din bazele de antrenament pentru Campionatul European de fotbal, care s-a ținut și în România. Naționalele Ucrainei și ale Franței au efectuat antrenamente aici. Îmi place această revenire la viață. Uitați-vă câți copii sunt în tribune, câte doamne sunt aproape de noi, aproape de „stejari". Este un vis împlinit, un vis pe care îl așteptam de aproape 10 ani. Putem să le oferim spectatorilor și celor cu care ne înfruntăm o arenă puternică." - Alin Petrache, președintele Federației Române de Rugby

România și Argentina s-au întâlnit ultima dată în cadrul Cupei Mondiale de Rugby din 2011. În meciul disputat în Noua Zeelandă, „Pumele" s-au impus cu 43-8. Doi dintre „stejarii" care s-au aflat atunci pe teren, au evoluat și în meciul de astăzi, Florin Surugiu și Mihai Macovei. Surugiu a bifat la inaugurarea arenei, selecția cu numărul 90.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE