Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ana Maria Prodan dă pe față zâzania din familia Becali: "Se urasc cu patima!"

Postat la: 03.02.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ana Maria Prodan e dezlantuita la adresa lui Gigi Becali, dupa ce a ratat comisionul din transferul lui Denis Man la Parma. Impresara a vorbit despre adevarata relatie dintre verii Becali, sustinand ca nu e nici pe departe una de prietenie.

"Gigi Becali il uraste pe Giovanni cu patima! El n-are nicio legatura cu Giovani. Sau, ma rog, probabil ca are prin afacerile pe care le au ei sau ce alte lucruri sunt, dar el sufleteste nu-l suporta! In ziua transferului lui Man la Parma, cand deja imi spusese toate lucrurile astea, noi aveam o problema: cum sa facem sa tragem inca o zi ca sa primim oferta din Rusia, Dennis Man dorindu-si Rusia, fiind vorba despre o echipa mare.

Si Gigi exact asta mi-a zis: 'Spune, tata, adevarul, nu conteaza ce se intampla! Tata, nu ma intereseaza de Giovani. Daca noi avem oferta mai buna din Rusia, asteptam pana diseara, dar sa nu ma fac de ras la patronul Parmei. Ii spunem ca jucatorul n-a mai vrut sa mearga la Parma, a vrut sa mearga in Rusia'.

Asa a fost, numai ca, in momentul in care m-a jignit, atunci am zis: 'Pai, tu esti atat de nesimtit?' Adica, tu vorbesti cu mine si eu ma chinuiesc si astept oferte din Rusia sa-ti aduc 15 milioane de euro si tu te duci la televizor, nu astepti 30 de secunde, si ma faci pe mine praf, dar tu astepti de la mine banii astia si eu ti-am adus toti banii pe care ii ai in mana tu in momentul asta. Pai, chiar sunt tampita la infinit? Mi-a luat Dumnezeu mintile? "

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE