Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Alte trei persoane anchetate în cazul morții lui Diego Maradona

Postat la: 09.02.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

După chirurgul şi psihiatrul lui Diego Maradona, alte trei persoane sunt vizate de o anchetă pentru omucidere involuntară, după decesul legendei fotbalului argentinian în luna noiembrie a anului trecut, a anunţat, luni, o sursă judiciară, pentru presa locală, citată de AFP.

Neurochirurgul Leopoldo Luque şi psihiatra Agustina Cosachov au fost primii vizaţi de anchetă, extinsă la un psiholog şi două infirmieri (un bărbat şi o femeie), prezenţi alături de Maradona în ultimele zile ale vieţii sale. Biroul procurorului general din San Isidro a deschis, la finele lunii noiembrie, o anchetă pentru a determina responsabilităţile în cazul morţii lui Maradona, decedat în urma unui stop cardiac pe 25 noiembrie 2020, la vârsta de 60 de ani la reşedinţa sa din Tigre (Buenos Aires).

Procedura a fost declanşată după mărturiile celor trei fiice ale lui Maradona, Dalma, Gianinna şi Jana, şi caută să determine o eventuală neglijenţă sau imprudenţă în tratamentele medicale administrate fostului decar al naţionalei. Cei trei noi suspecţi urmează să compară în faţa biroului procurorului în această săptămână, conform aceleiaşi surse judiciare. Operat la începutul lunii noiembrie de un hematom la cap, campionul mondial din 1986 a decedat câteva săptămâni mai târziu din cauza „unui edem pulmonar acut secundar şi o insuficienţă cardiacă cronică".

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE