Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Adrian Mutu, forțat să-și dea demisia de la FCU Craiova! Patronul Mititelu și-a pierdut răbdarea cu "Briliantul"

Postat la: 04.10.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Antrenorul Adrian Mutu a demisionat, luni, de la conducerea tehnică a echipei FCU Craiova, în urma rezultatelor slabe înregistrate. Patronată de Adrian Mititelu Jr., FCU Craiova a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), de rivala locală CS Universitatea Craiova, în etapa a XI-a a Ligii I.

Acest meci a fost al şaptelea consecutiv fără victorie pentru echipa lui Mutu. FC U Craiova, promovată în liga I la finalul sezonului trecută, ocupă locul 13, cu nouă puncte. Adi Mutu putea fi dat afară fără compensații financiare la finalul turului (dacă echipa era clasată mai jos de locul 8), însă cele două părți au rupt contractul mai devreme cu patru runde, tehnicianul primind în schimb și o sumă de bani drept despăgubire. În vârstă de 42 de ani, Mutu a preluat echipa olteană vara trecută. Anterior, el a mai pregătit echipa FC Voluntari, formaţia de tineret a clubului Al Wahda şi naţionala de tineret a României.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE