Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Adevarul despre intentia lui Ionut Negoita de a vinde echipa Dinamo

Postat la: 07.11.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O data la ceva vreme, mai ales atunci când rezultatele nu sunt bune, despre Dinamo apare stirea ca se pregatesc actele pentru a fi vânduta. Si cum în ultima vreme situatia este mai proasta decât oricând în istoria echipei, astfel de informatii au aparut mai des.

Nu mai departe de luni, înaintea jocului Voluntari - Dinamo 0-1, a aparut vestea ca grecul cu care Negoita a mai negociat a revenit pe pista achizitionarii "câinilor rosii". O persoana apropiata conducerii lui Dinamo a explicat însa de ce patronul nu va ceda echipa.

Cu atât mai mult cu cât s-a decis ca stadionul Dinamo, noul stadion, sa fie construit pe alt amplasament decât actuala arena. Daca la cel care e în picioare acum, Guvernul Nastase i-a pus în brate lui Nicolae Badea cam totul, la constructia care va fi ridicata pe locul vechiului velodrom, Ionut Negoita va putea închiria spatii care sa-i aduca profit.

"Pentru Ionut Negoita, actuala echipa nu este o gaura neagra. Nu este o societate în care baga bani multi si nu reuseste sa câstige nimic. Pentru ca majoritatea cheltuielilor sunt facute la firmele lui. Cazare, masa, transport... Adica ia din buzunarul drept si îi baga în buzunarul stâng. Si vin banii din drepturile TV, se mai vinde câte un jucator... Dar, e adevarat, sufera foarte mult ca echipa nu obtine performanta. Asta chiar îl macina", a explicat sursa Digi Sport.

Informatia legata de vânzare este scoasa pe tapet iar si iar tocmai pentru a scapa de furia fanilor. Una dintre dovezile ca nu vrea sa vânda este aceea ca pretul pe care l-a anuntat initial Negoita, 4 milioane de euro, plus alte doua care sa acopere niste cheltuieli nu mai este cel corect. De atunci au existat cel putin trei investitori gata sa dea chiar mai mult de atât, dar de fiecare data s-a gasit un motiv pentru a creste suma!

Cu grecul Konstantinos Tsakiris, Negoita a discutat poate cel mai mult decât cu alti doritori, însa legatura s-a rupt în momentul în care Dinamo a încalcat pactul de confidentialitate si în presa au aparut o multime de detalii de la negocieri. Prezenta unui apropiat al lui Tsarkiris la meciul cu Voluntari, antrenorul Akis Mantzios ,a prilejuit noi reactii legate de intentia de vânzare.

Inclusiv Rednic, la conferinta de presa de dupa meciul câstigat în ultimele secunde ale prelungirilor, a ironizat subiectul: "Greci? Pai, or fi auzit si ei ca aici, în Pipera, este un restaurant grecesc foarte bun si daca au vazut lumina, au intrat pe stadion".

Fostul dinamovist Florin Prunea, care s-a aflat recent în negocieri cu "câinii" pentru a deveni manager general, a contrazis si el varianta unei vânzari: "Cum sa se vânda Dinamo? E greu. Acolo sunt probleme cu patrimoniul. E greu de vândut Dinamo în acest moment", a spus Prunea dupa meciul de la Voluntari.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE