Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












A fost prins organizatorul meciului infectați vs. negativi: "E un afront la adresa celor din prima linie!"

Postat la: 20.07.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Autorul nu este la prima abatere - luna trecuta a convocat tinerii din zona la o adunare publica, contrar restrictiilor impuse pentru a impiedica raspandirea virusului.

El este cel care a plănuit evenimentul și a purtat o adevărată campanie în social media în acest sens. Autorul nu este la prima abatere - luna trecută a convocat tinerii din zonă la o adunare publică, contrar restricțiilor impuse pentru a împiedica răspândirea virusului. Acum, a vrut să organizeze la Pamplona, regiunea Navarra, un meci între infectați și necontaminați sub sloganul 'Patxanga Mendillorri', adică petrecere în Mendillori, unul din cartierele în care s-au înregistrat foarte multe cazuri de coronavirus.

"Oamenii ar trebui să aibă bun simț și inteligența necesară pentru a nu participa la asemenea evenimente în care sănătatea lor este pusă în pericol, iar condițiile sanitare nu pot fi asigurate. Aceste apeluri la adunări nu reprezintă doar un pericol social ci și un afront la adresa celor care muncesc împotriva acestei epidemii și a celor care au pierdut pe cineva drag," se arată într-un comunicat al poliției. De aceea, el a fost amendat contravențional cu 3 mii de euro pentru că a pus în pericol sănătatea publică. El poate fi însă pus sub acuzare pentru încălcarea legii carantinei și poate ajunge la închisoare.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE