Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












​Viorica Dăncilă: Mă aștept să fiu chemată la DNA; sunt prea multe coincidențe

Postat la: 18.11.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Șefa PSD Viorica Dăncilă, candidata social-democraților la prezidențiale, a declarat duminică seară, la Antena 3, că se așteaptă să fie chemată la DNA în perioada următoare, pentru că europarlamentarul PNL Rareș Bogdan ar fi amenințat-o că va da ochii cu procurorii.

„În următoarea perioadă mă aștept, mă aștept ca eu să fiu chemată la DNA. Spun asta pentru că sunt prea multe coincidențe. În 2014, Victor Ponta a candidat împotriva lui Klaus Iohannis, a avut apoi dosar penal. Eu nu știu dacă e real sau nu e real, dar sunt foarte multe coincidențe. În anul acesta, se aștepta ca Dan Barna să intre în turul doi, a avut dosar penal. Nici nu am intrat bine în turul doi cu Klaus Iohannis și am văzut că purtătorul lui de cuvânt, Rareș Bogdan, m-a amenințat că dezbaterea o voi avea cu procurorii. Am crezut că este o greșeală și m-am așteptat ca președintele Iohannis de data aceasta să se delimiteze de această afirmație. Dar am văzut o a doua ieșire a lui Rareș Bogdan, în care spunea că da, Viorica Dăncilă va da ochii cu procurorii. Deci, eu mă aștept la acest lucru, care e întărit și de atitudinea miniștrilor din Guvernul Ludovic Orban", a spus Dăncilă, după ce a fost întrebată dacă se așteaptă ca foștii miniștri PSD din guvernul său să fie denunțați la DNA.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE