ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Viorica Dăncilă i-a cerut public lui Marcel Ciolacu să explice de ce făcea presiuni asupra ei să dea OUG pe amnistie și grațiere

Postat la: 18.09.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Viorica Dăncilă a dezvăluit că, în mandatul ei de premier, liderii PSD, printre care și Marcel Ciolacu, au făcut presiuni asupra ei să dea OUG pe amnistie și grațiere, dar a refuzat. Dăncilă i-a cerut public lui Marcel Ciolacu să vină în fața oamenilor și să explice de ce a insistat pentru amnistie și grațiere.

„Unii lideri PSD, inclusiv ipocritul domn Marcel Ciolacu, au încercat să mă constrângă să dau OUG pe amnistie și grațiere, dar am refuzat categoric! Îi solicit public lui Marcel Ciolacu să spună pentru care dintre „tovarășii" săi voia amnistie și grațiere!", a declarat Viorica Dăncilă. Ea a mai precizat că „nu am avut niciodată în intenție, ca premier al României, să dau ordonanța privind amnistia și grațierea! Eu mereu am ținut cu România și mereu am luptat pentru România!".

Recent, Viorica Dăncilă a revenit în prim-planul politicii românești și s-a alăturat lui Cristian Terheș, intrând în Partidul Național Conservator Român. Cei doi au început construcția unui pol național conservator suveranist care să reprezinte o alternativă viabilă pentru alegerile prezidențiale și parlamentare din această toamnă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE