Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Viorica Dăncilă, după acuzațiile lui Dragnea: "E absurd! Dacă aș fi făcut parte din sistem, nu aș fi avut și eu niște avantaje?"

Postat la: 20.09.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul premier PSD Viorica Dăncilă a negat vehement orice legături cu SPP și SRI, după acuzațiile în acest sens făcute de fostul lider social-democrat Liviu Dragnea.

„Cam după cinci-şase luni de când a fost numită prim-ministru, aleasă prim-ministru, desemnată şi aleasă, Viorica a fost preluată total de SPP şi de SRI", a afirmat Liviu Dragnea duminică seară, la Realitatea Plus.

În replică, Dăncilă spune că este absurd ce afirmă Dragnea.

„Eu am pierdut tot, guvernarea, partidul, am stat un an și ceva acasă, cum se poate spune că am făcut parte din sistem? E absurd! Nu cunosc sistemul, nu fac parte din sistem și s-a dovedit clar acest lucru prin ce mi s-a întâmplat. Or, dacă aș fi făcut parte din sistemul despre care vorbește Liviu Dragnea, nu aș fi avut și eu niște avantaje?, a spus Viorica Dăncilă.

"E total fals ce spune domnul Dragnea, probabil cineva l-a informat greșit, că altfel nu se poate explica. Dacă eram omul sistemului, mai pierdeam guvernarea, mai plecam din partid, mai stăteam acasă cât am stat eu? E o contrazicere clară! Eu nu am vorbit niciodată cu domnul Pahonțu (n.r. șeful SPP) sau cu cineva de la SPP sau SRI, în afară de relațiile interinstituționale firești. Nu am fost niciodată la sediul SRI, nici nu știu unde se află, ce să vă spun mai mult?", a adăugat fostul premier.

"Ceea ce pot să vă spun onest este că nu m-a preluat nimeni, niciodată, nu cunosc sistemul de care vorbește domnul Dragnea, pentru că nu am făcut parte din el", a mai spus Dăncilă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE