ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Violeta Alexandru doarme pe ea! PNL Bucuresti denunta prelungirea contractului cu Apa Nova de catre Gabriela Firea abia dupa zece zile!

Postat la: 30.07.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ca politicienii liberali percuteaza cu intarziere fata de evenimentele importante si implicit fata de stirile si dezvaluirile de presa, asta o cam stiam, noi, cei din presa. Practic, trec stirile pe langa ei... Violeta Alexandru, sefa PNL Bucuresti, este exponenta de baza a acestei teorii. Dupa zile intregi de cand presa a denuntat prelungirea contractului cu Apa Nova de catre Gabriela Firea, pe ultima suta de metri a mandatului, s-au trezit si cei de la PNL Bucuresti sa posteze pe Facebook un text. Ca si cum prin texte se rezolva problemele:

"Cu 5 (cinci!) ani înainte de expirarea contractului, aflată într-o prelungire (în condiții excepționale) a mandatului, cu 2 luni înainte de alegerile locale care vor genera evidente schimbări în conducerea Primăriei Capitalei, G. Firea - PSD se înțelege cu Apa Nova și le prelungește contractul cu 12 ani! De ce se prelungește acum un contract care mai are 5 ani de valabilitate înainte de alegerile care vor genera o nouă conducere?

Apei Nova i s-a concesionat serviciul de furnizare apă potabilă pentru bucureșteni. Contractul initial a fost semnat în anul 2000 de atunci având zeci de acte adiționale si anexe. Investițiile până acum sunt făcute și de Apa Nova dar și, în condițiile concesionării serviciului unui operator privat, de către Primărie, ne spun sursele noastre. Primăria nu lămurește aceste aspecte, G. Firea comportându-se ca și cum dispune discreționar de banii bucureștenilor.

Firea-PSD s-a trezit pe ultima sută de metri a mandatului că impune un nou plan investițional. Nu răspunde la întrebări simple: de ce nu s-au făcut investiții până acum, în ultimii 4 ani? De ce nu s-au îndeplinit obligațiile de până acum? Cum să prelungești un contract cu o durată așa de mare fără să evaluezi dacă s-au îndeplinit obligațiile de până acum?

Tocmai astăzi, după ce i-a expirat mandatul, Firea-PSD a realizat că pentru a rezolva problema inundațiilor cu care ne confruntăm de fiecare dată când plouă serios în București, ApaNova are nevoie de încă 12 ani suplimentari de contract ca să rezolve situațiile. Sunt zone din București care se inundă la o ploaie normală. Dintr-o dată și-au dat seama, și ea și Apa Nova, că Bucureștiul are un grad seismic ridicat și că trebuie să rezolve anumite probleme de structură în rețeaua de apă/canalizare.

PNL București începe o investigație pe acest subiect. Vorbim despre banii bucureștenilor. Avem dreptul să aflăm adevărul. A fost sesizat Consiliul Concurenței pentru un punct de vedere cu privire la respectarea regulilor de concurență/ajutor de stat. Revenim!"

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE