ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Vinerea neagra a Gabrielei Firea, cand primarii de sectoare au rupt alianta Ciolacu-Ponta!

Postat la: 27.06.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Gabriela Firea, primarita Capitalei, era foarte mandra pana acum de cum ii coordoneaza pe primarii de sectoare, pesedisti de ai ei, in ciuda doleantelor "celor de la centru". Caci, sa ne amintim, primarii din sectoarelel Bucurestiului au cam jucat cum le-a cantat Firea indiferent cine a fost liderul cel mare al PSD.

Asta pana vineri. Cand, la ora 13 (numar cu ghinion!), Gabriela Firea fixeaza o întâlnire de taina cu toți primarii se sector din Bucuresti, carora le cere sa inainteze un document comun, semnat de toti, inclusiv de ea, in care sa se consemneze ca sunt de acord sa cedeze doua din primariile de sector partidului lui Victor Ponta - Pro Romania - pentru a functiona mai departe Alianta PSD-ProRomania si pentru ca aceasta alianță sa fie sprijinita in toate sectoarele Capitalei.

Din informatiile Ziuanews, PSD ar fi ramas cu primariile de la sectoarele 1, 3, 4, 5, urmand ca Pro Romania sa fi primit sectoarele 2 si 6. După o negociere apriga dar scurta, primarii de sectoare actuali i-au spus Gabrielei Firea ca nu sunt de acord cu acest lucru si ca alianta cu Pro Romania cel putin la alegerile locale pe sectoare nu va aduce un salt imens si asiguratoriu in votul electoratului.

Vineri seara, Gabriela Firea a fost nevoita sa-l anunte pe Marcel Ciolacu ca primarii de sectoare nu sunt de acord sa mearga in alianta cu Pro Romania la alegerile locale pe Bucuresti, alianta ce ar fi adus la pachet si sprijinul infim al ALDE. Firea era la randul ei interesata de aceasta alianta tripartita PSD-ProRomania-ALDE, ca sa-si sporeasca sansele cu cele cateva procente in fata contracandidatului Nicusor Dan care candideaza pe mana aliantei PNL-USR-PMP cu foarte mari sanse de castig.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE