Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Valeriu Stoica fost lider PNL: "Liberalii au greșit în negocieri. Au comis cel puțin două erori"

Postat la: 11.01.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fost lider al PNL, Valeriu Stoica, susține că liberalii au greșit în negocierile pentru formarea Guvernului, asta pentru că s-a insistat foarte mult pe funcția de președinte al Camerei Deputaților. De asemenea, PNL a greșit în momentul în care nu a implicat toți polii de putere din partid în aceste negocieri.

"PNL nu a avut cea mai fericită strategie de negociere. Principala eroare: nu a fost suficient de discret în ceea ce-și propune de la negociere. Toată lumea a înțeles ce dorește PNL în primul rand: președinția Camerei Deputaților pentru Ludovic Orban. A doua eroare: nu s-a găsit o formulă discretă de antrenare în negocieri a centrelor de putere din partid, în primul rând a organizațiilor județene. Mulți cred că au fost sacrificați și sunt mari tensiuni la baza partidului.

După ce ai avut toată puterea, sacrificiile sunt inevitabile, problema e cum se fac, cine e mai îndreptățit să rămână cu pozițiile de putere. Aici, lucrurile nu fost gestionate foarte bine. Pentru partid va fi o problemă că președintele nu e premier. Poate fricțiunile vor fi mai reduse pentru că dl Cîțu îi este foarte loial lui Ludovic Orban, dar oamenii se mai schimbă. Iar loialitatea e singura garanție.", a spus Valeriu Stoica.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE