ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Val de strângere de semnături pentru demiterea primarului Sectorului 1 Clotilde Armand. Se semneaza pe tomberoane de gunoi!

Postat la: 28.06.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cetățenii Sectorului 1 se mobilizează pentru strângerea de semnături cu scopul demiterii primarului Sectorului 1, Clotilde Armand. Din ce în ce mai mulți voluntari își dedică timpul acestei cauze.

Motivația lor e una simplă: oamenii s-au săturat de gunoaie și de incompentență, după cum au declarat chiar ei. Așadar, își iau soarta în mâini și speră ca, prin demiterea acesteia, cel mai mare sector al Capitalei să scape de gunoaie și de șobolani. In semn de protest se semneaza inclusiv pe tomberoane de gunoi, dupa cum se poate observa in poze.

Primarul Sectorului 1 pare să nu-i fi convins pe cetățeni că merită să rămână în fruntea administrației locale. Cu toate că nu e zi în care aceasta să nu posteze explicații despre ceea ce face și mai ales de ce, oamenii s-au convins că acțiunile (care în acest caz nu prea există), contează mult mai mult decât vorbele nesusținute de fapte.

Realitatea din teren pare să o contrazică, cu vârf și îndesat, pe Armand, cea care insistă să scrie că totul e bine, bașca îi roagă pe cetățeni să aibă răbdare, până când termină ea de războit cu dușmanii. Problema este că frontul de luptă este sectorul, acolo unde sute de mii de oameni locuiesc acum în mizerie.
Cetățenii s-au săturat să fie victime colaterale ale unui război care nu le aparține.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE