ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




USR se laudă cu un proiect de lege care a fost deja initiat de PUSL inca de anul trecut

Postat la: 24.04.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un grup de deputați USR a plagiat, intenționat sau nu, un proiect de lege inițiat deja. USR vine cu o propunere de a modifica procedurile fiscale, în sensul ca și statul să plătească dobânzi şi penalităţi de întârziere contribuabililor pentru întârzierea achitării sumelor datorate. Această prevedere este identică cu una dintr-un proiect de lege depus de PUSL privind egalitatea dintre stat și cetățean în relațiile fiscale.

„Modificările vizează realizarea unui tratament de egalitate în relația stat-cetățean, respectiv organ fiscal/contribuabil, statul, în raport cu cetățenii săi, neputând abuza de poziția sa dominantă. Concret, statul va avea parte de același tratament ca și contribuabilul, în cazul în care nu își achită obligațiile legale sau întârzie în îndeplinirea acestora", este în proiectul umaniștilor. Potrivit acestora, cele mai importante modificări vizează achitarea de penalități de către stat și schimbarea modului în care se pun popririle pe venituri.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE