ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Un nou scandal de șpagă în AUR: Un deputat acuză că un loc pe lista la parlamentare costă 60.000 de euro

Postat la: 17.10.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un deputat AUR susține că un loc eligibil pe listele pentru alegerile parlamentare costă zeci de mii de euro. Acesta publică o înregistrare video de 25 de minute în care vorbește despre această problemă.

Ringo Dămureanu, ales în Dolj, a anunțat miercuri, 16 octombrie, că nu a fost inclus pe lista pentru alegerile parlamentare din acest an.

„Astăzi AUR mi-a spus ADIO. După ce am reprezentat cu cinste și onoare județul Dolj și regiunea Oltenia în Parlamentul României timp de 4 ani, fiind cel mai activ deputat din regiune dintre toate partidele, AUR a depus azi la Dolj listele de candidați la Senat și Camera Deputaților pentru mandatul 2024-2028 fără a mă înscrie pe nicio poziție, fără a-mi da nicio explicație. Vă las pe voi să analizați această decizie", scrie deputatul.

Ulterior, acesta a revenit cu o acuzație gravă: „VÂNDUT. Primele dezvăluiri despre escrocheria AUR, cum sunt vândute locurile pe liste cu 60.000 euro bucata. CINE NU PLĂTEŞTE ESTE EXCLUS. Voi ați fi de acord să îi votați pe cei care și-au cumpărat locurile pe liste?".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE