Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un deputat a reacţionat după „mazilirea" lui Şerban Nicolae: Faceţi praf acest partid

Postat la: 04.07.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Deputatul Liviu Pleşoianu a reacţionat, pe social media, după suspendarea lui Şerban Nicolae de către Viorica Dăncilă de la șefia grupului PSD din Senat.

Liviu Pleşoianu: "Ați săvârșit azi o mare mizerie: mazilirea lui Șerban Nicolae pentru că nu a fost de acord cu decizia de a-l sprijini pe Isărescu pentru un nou mandat! Toate deciziile din ultimele săptămâni nu fac nimic altceva decât să-i trădeze pe oamenii care ne-au votat! Faceți praf acest partid, asta faceți...", a scris deputatul pe contul personal de socializare.

Aşadar, Şerban Nicolae, unul dintre adversarii Vioricăi Dăncilă, nu va mai fi liderul senatorilor PSD începând din această toamnă. De asemenea, Robert Negoiţă, o altă voce critică la adresa premierului Dăncilă, a fost suspendat pentru şase luni din partid, timp în care nu va mai putea vota în CEX.

Cum motivează Viorica Dăncilă decizia faţă de Şerban Nicolae

Viorica Dăncilă a spus că că senatorii PSD au fost convocaţi de Şerban Nicolae la o întâlnire pe tema şefiei BNR, fără ca ea să fie înştiinţată: „Vreau să fac o precizare. Îmi respect foarte mult colegii, îmi respect foarte mult colegele, îi repect foarte mult pe deputaţii şi senatorii din Parlamentul României (...). Nu mi-aş fi permis niciodată să sfidez pe cineva din Parlament sau să nu fiu prezentă la anumite reuniuni (...). Luni seara am discutat despre o întâlnire cu senatorii, dar nimeni nu m-a anunţat că miercuri la ora 13.00 vor o întâlnire cu premierul. Cred că e de datoria mea să fac această precizare din respect pentru cei care au participat la întâlnire şi au văzut că premierul nu este. Consider că a fost o mică inadvertenţă şi nu vreau să acuz pe nimeni", a comentat Viorica Dăncilă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE