Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un consilier judeţean PSD din Constanţa a murit după ce a aflat că nu a fost reales

Postat la: 28.09.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un consilier judeţean PSD din Constanţa, Vasile Moldovanu, a murit luni dimineaţa, la scurt timp după ce a aflat că nu a mai fost ales pentru încă un mandat. Vasile Moldovanu, în vârstă de 64 de ani, a murit luni dimineaţă în urma unui infarct.

Moldovanu era consilier judeţean PSD, iar aceasta era ultima lui zi de ales local, întrucât, de pe locul 25 pe care îl avea pe lista de candidaţi a PSD, nu ar mai fi prins încă un mandat. Defunctul politician a fost ales consilier judeţean în 2016, după ce a condus Regia Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanţa, din subordinea consiliului judeţean.

În 2012 a candidat, fără succes, pentru Primăria Mangalia, din partea Partidului Ecologist. Este al doilea deces înregistrat luni în rândul aleşilor locali, după ce Eugen Safta, primarul PMP al comunei doljene Sadova a decedat tot în urma unui infarct.

Nota funebră a acestor alegeri locale este accentuată de cazul din Deveselu, unde primarul PSD Ion Aliman a fost reales pentru încă un mandat, deşi era decedat de două săptămâni, din cauza Covid-19. O situaţia asemănătoare a fost consemnată şi în judeţul Botoşani, unde candidatul PNL Radu Anton la primăria comunei Vorona a fost ales de aproape un sfert dintre alegători şi a ieşit pe locul doi la alegeri, deşi era decedat de două zile, de asemenea, din cauza unui infarct.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE