ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Tudorache despre "ajutorul" lui Clotilde: "Populism ieftin, marca USR. Eu propun 4.000 de lei dar cu ancheta sociala!"

Postat la: 11.10.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul primar PSD al Sectorului 1, Dan Tudorache, critica masura propusa de actualul edil Clotilde Armand de la USR ca sa ia din banii "economisiti" la salubritate si sa dea cate 1.000 de lei la toti locuitorii de sector, indiferent de starea sociala, ca ajutor pentru criza energetica din iarna viitoare:

"Pentru a da un sens 'războiului cu mafia din salubritate', care a umplut Sectorul 1 de gunoaie și șobolani, Madamarmand trece acum la împărțeala 'prăzii'. Pe scurt, din 'economiile' realizate prin degradarea sectorului, primarul validat vrea să dea câte 1.000 de lei fiecărui locuitor cu vârsta peste 18 ani (a se citi votant). Scurt, pe doi. Fără anchete sociale, fără cadru legal. Ai sau n-ai nevoie, dar ai drept de vot, iei o mie de lei de la primărie. Să fie primiți! Este un populism ieftin, care sper că în Consiliul Local va fi taxat ca atare.

Propunerea mea este ca, printr-un amendament la proiect, să se ofere ca ajutor un tichet 'anticriză' de 4.000 de lei fiecărei persoane din categoriile defavorizate, în baza anchetelor sociale, făcute prin DGASPC. Măcar știm că banii sunt folosiți pentru ajutarea oamenilor care chiar au nevoie, nu pentru cumpărarea de voturi", declara Dan Tudorache.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE