Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Traian Basescu si-a anuntat candidatura la Primaria Capitalei: "Am lasat lucruri neterminate!"

Postat la: 01.08.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

"Foarte probabil, voi fi candidatul PMP pentru alegerile locale", anunță Traian Băsescu. Europarlamentarul si presedintele de onoare al PMP s-a arătat gata să intre în cursa pentru Primăria Capitalei, în urma excluderii partidului său, PMP, de la negocierile dintre PNL, USR și PLUS.

Fostul președinte al României a anunțat, sâmbătă, că i-a făcut această ofertă președintelui PMP, Eugen Tomac. "În așteptarea unei soluții de alianță, PMP nu a demarat procedurile interne. Am făcut oferta către Tomac, vom declanșa procedurile interne și, foarte probabil, voi fi candidatul PMP pentru alegerile locale. Sunt hotărât să ajut PMP-ul în primul rând", a declarat Traian Băsescu la Realitatea Plus.

"Dacă voi și câștiga alegerile, voi renunța la confortul și la banii calității de europarlamentar și voi veni la București. Am lăsat lucruri neterminate", a adăugat acesta. Conform calculelor făcute de către fostul președinte, candidatul dreptei, Nicușor Dan, are șanse foarte mari de a pierde alegerile, pentru că PMP este un partid care a avut în jur de 10 % în București la alegerile precedente.

"Președintele PMP, Eugen Tomac, nu a fost invitat la nicio discuție. Este clar că asta e decizia USR-ului ca o opțiune care să nu permită câștigarea alegerilor de către Nicușor Dan. PMP este un partid care a obținut în jurul a 10 procente în București la majoritatea alegerilor. Lipsa acestor procente îl va pune în dificultate pe Nicușor", a mai precizat europarlametarul PMP. Traian Băsescu a mai ocupat funcția de primar general al municipiului București în perioada iunie 2000 - decembrie 2004.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE