Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Teodorovici confirmă că s-a înscris în cursa internă PSD pentru prezidenţiale: Vreau să arăt că un preşedinte poate să şi facă, nu doar să tacă

Postat la: 23.06.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, a anunţat duminică pe Facebook că intenţionează să participe la cursa internă în PSD pentru desemnarea candidatului la prezidenţiale.

„Da, mi-am exprimat deschiderea pentru a participa la competiţia internă în PSD pentru desemnarea celui mai potrivit candidat la alegerile prezidenţiale.

Da, m-am gândit că a sosit momentul să aducem cu adevărat unitate într-o societate dezbinată şi mai mult echilibru într-o civilizaţie care ezită uneori să-şi manifeste credinţa în valorile moştenite, de teamă a nu fi catalogată drept neevoluată şi nevizionară.

Da, pentru că m-am hotărât să arăt că sunt soluţii la problemele cu care ne confruntăm şi că este de datoria noastră, a politicienilor în primul rând, să trecem de la vorbe la fapte.

Da, pentru că vreau să arăt că un preşedinte poate să facă, nu doar să vorbească sau doar să tacă.

Da, pentru că nu este doar despre a candida sau nu, despre a câştiga sau nu o competiţie, ci este despre a face ceva pentru România şi pentru destinul poporului căruia îi aparţin, aşa cum am făcut mereu. Este despre un popor care trebuie să-şi recâştige credinţa, speranţa şi valorile care l-au consacrat de-a lungul istoriei sale milenare. Dar şi despre aceia care îşi asumă şi victoria, şi înfrângerea, care au dovedit că se poate face chiar acolo unde, cei care critică, au arătat că doar vorbesc şi pentru care România este viitorul asumat şi nu doar ţara pe care o reprezintă la un moment dat.

Da, pentru că am şi eu o convingere... Convingerea că România va continua să crească în Europa şi în lume, cu mai multă speranţă, încredere şi respect.

Da, pentru că #insistpentruRomania", a scris Teodorovici pe Facebook.

Ministrul de Finanţe a anunţat încă de ieri, în şedinţa informală de la Neptun a conducerii PSD, faptul că îşi depune candidatura pentru a fi prezidenţiabilul social-democraţilor. Premierul Viorica Dăncilă a ezitat să afirme dacă îl susţine pe Teodorovici sau nu.

„Premierul va putea ajuta candidatul. Vreau să fac referire la toţi colegii mei. Nu vreau să fiu părtinitoare. Cred că prin măsurile pe care le vom lua, pe lângă prestaţia candidatului, e imp ca dpdv guvernamental să luăm cele mai bune decizii", a sublinia premierul

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE