Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tăriceanu s-a dezlănțuit la adresa lui Klaus Iohannis: A stat prin munți mai mult decât partizanii anticomuniști

Postat la: 01.04.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, lansează un atac extrem de dur la adresa președintelui Klaus Iohannis. Cu trimitere la desele plecări la munte ale președintelui, Tăriceanu susține că acesta a stat în ultimii ani mai mult prin munți decât au stat partizanii anticomuniști.

„Campania electorală din România nu merge, ci stă pe loc și țipă isteric. Este o hărmalaie și un scandal permanent! Privind de sus, ai impresia că s-a deschis sezonul de plătit polițe reciproc și toată lumea își reglează conturile", a explicat Tăriceanu, informează EvZ.

Tăriceanu insistă pe tema candidaturii la prezidențiale și spune că nu va ezita deloc să intre în cursa pentru Cotroceni dacă sondajele vor arăta că îl poate învinge pe Klaus Iohannis. Despre „actualul locatar al Palatului Cotroceni", liderul ALDE spune că în acest mandat „a stat deja prin munți mai mult decât partizanii anticomuniști". „Cred că domnului Iohannis îi va fi greu să răspundă la întrebarea: Ce ați făcut pentru români în acești 5 ani de mandat? Ce poate să răspundă, afară de plajă și schi? Că nu a fost nici măcar pentru un minut președinte, ci un permanent candidat pentru un nou mandat? Că este prizonierul statului paralel care l-a pus președinte și face totul ca să ascundă și să păstreze protocoalele secrete dintre servicii și instanțe?", a mai spus Tăriceanu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE