Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tăriceanu și Ponta, măsuri disperate - Ce propuneri au făcut PSD

Postat la: 12.09.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Informații noi din culisele bătăliei parlamentare. Potrivit unor surse Realitatea TV din Parlament, Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu au recurs la două mutări disperate.

Potrivit surselor citate, Ponta a abordat ieri câțiva lideri PSD cu rugămintea să nu-i mai abordeze pe membrii ALDE, pentru că el riscă astfel să nu-și mai poată consolida construcția politică, fiindcă oamenii au început să-l refuze. Pe de altă parte, potrivit surselor Realitatea TV, Tăriceanu le-a transmis și el social-democraților că este gata să se întoarcă în alianța cu PSD, cu prețul debarcării lui Meleșcanu de la șefia Senatului.

Conform surselor citate, Tăriceanu a fost refuzat, pentru că social-democrații preferă strategia racolării tututor parlamentarilor ALDE, după ce PSD a constatat că în circa 28 de județe aleșii locali ai ALDE ar prefera să rămână alături de social-democrați. Practic, potrivit surselor citate, Tăriceanu se îndreptă către propria debarcare de la șefia ALDE, la următorul Congres, în vreme ce majoritatea colegilor lui preferă varianta rămânerii la guvernare.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE