Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tăriceanu a dezvăluit ce rol a jucat Dăncilă în ruperea coaliției

Postat la: 20.09.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Călin Popescu Tăriceanu a declarat la Digi24 că şi-a dat seama că parteneriatul partidului său cu PSD nu mai poate să continue după o discuţie cu Viorica Dăncilă în care prim-ministrul i-a propus ca cele două partide să meargă pe liste comune la alegerile parlamentare din 2020.

„Am avut o discuţie cu doamna Dăncilă, la un moment dat în luna august şi, în momentul în care a înţeles că suntem nemulţumiţi de modul în care merge guvernarea şi în ce sens, i-am spus doamnei Dăncilă: «Uitaţi-vă puţin că suntem într-o defensivă prelungită de doi ani de zile. Percepţia generală a populaţiei este proastă. Cu toate că sunt anumite lucruri care sunt bune, anumite performanţe economice bune: creştere economică, salarii mărite, pensii mărite, şomaj foarte redus». Dar de ce e percepţia proastă, i-am pus întrebarea, pentru că sunt alte lucruri care sunt taxate sever de către oameni - percepţia legată de corupţie, incompetenţa, nepotismul. «Haideţi să încercăm să corectăm aceste lucruri şi să vedem cum mergem mai departe, dacă mai mergem mai departe trebuie să facem nişte lucruri importante - restructurarea guvernului, recalibrarea programului de guvernare, reducerea numărului de secretari de stat, câte şi mai câte. Şi după ce mi-a spus că da, este de acord, mi-a spus după aceea că nu poate să le facă din mai multe - că sar în sus organizaţiile, că nu are majoritate în Parlament. Majoritatea necesară, pe care la un moment dat mi-a spus că o are că îi convinsese şi pe cei de la Pro România să susţină»", a spus liderul ALDE la Digi24.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE