ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Sorin Grindeanu a identificat vinovaţii: "populiștii și conservatorii"

Postat la: 17.06.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul prim ministru Sorin Grindeanu a identificat cauza pentru care PSD a cobârât anul trecut spre 22%: s-a mutat pe zona conservatoare.

În opinia sa, în 2017, 2018, 2019, au apărut curente noi în PSD, care nu au mai existat înainte și și-au făcut loc "populiștii și conservatorii," cu mesaje care nu sunt specifice unui partid de stânga.

El consideră că una dintre explicaţiile prăbuşirii electorale de anul trecut este aceasta. Nu a vorbit nimic despre asaltul unităţilor cu plăcuţele suedeze în dinţi asupra cetăţii PSD, lipsită de apărare.

Doar a lăudat prestaţia politică a prietenilor săi, Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu, care au scos partidul dintr-o situaţie dificilă. Chiar dacă e mulţumit de ce fac amicii săi, tot nu se reîntoarce în partid decât atunci când PSD va avea un program adevărat de stânga. Nu a precizat cine ar avea misiunea să-l facă.

"Forța PSD e dată nu de lideri, e dată de militanți, acea armată nevăzut. Cred că PSD s-a îndepărtat de acea armată nevăzută. Ar trebui să se reconecteze", a mai spus fostul premier.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE