Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












SONDAJ Ministrul care conduce topul încrederii e de la PSD. Iohannis s-a prăbușit la jumatate din cat are Ciolacu!

Postat la: 24.07.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un sondaj CURS de tip omnibus ne arată care sunt personalitățile politice în care românii au cea mai mare încredere. Surpriza este furnizată de ministrul Sănătății, Alexandru Rafila.

Alexandru Rafila are o cotă de încredere de 30%, urmat de liderul PSD, Marcel Ciolacu, care are o cotă de încredere de 28%. Pe locul trei se clasează premierul și liderul PNL, Nicolae Ciucă cu 26%.

Următorii în clasament sunt Mircea Geoană (20%) și Laura Codruța Kovesi (18%). Despre cei doi se discută intens în mediul politic despre faptul că ar putea candida la alegerile prezidențiale, asta deși Kovesi a negat categoric.

Președintele Klaus Iohannis s-a prăbușit în topul încrederii și a ajuns la 15%, fiind depășit de europarlamentarul Rareș Bogdan cu 17%. De asemenea, Klaus Iohannis riscă să fie depășit de George Simion, care are o cotă de încredere de 14%.

Sondajul a fost efectuat pe un eșantion de 1005 repondenți, în vârstă de 18 ani şi peste. Marja maximă de eroare la nivelul întregului eșantion: +/-3.1% la un nivel de încredere de 95%. Metoda de culegere a datelor: față-în-față, la domiciliul respondenților. Perioada de realizare: 13 - 22 iulie, 2022.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE