Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












SONDAJ: Laura Codruța Kovesi și Mircea Geoană ajung în turul al doilea la alegerile prezidențiale din 2024!

Postat la: 06.07.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

În turul doi al alegerilor prezidențiale din 2024, lupta ar urma să se dea între Laura Codruța Kovesi și Mircea Geoană, potrivit unui sondaj realizat de Sociopol.

Laura Codruţa Kovesi are o popularitate de 30%, fiind la egalitate cu Gabriela Firea, urmată de Mircea Geoană care are popularitatea de 29%, bucurându-se de cea mai mare încredere. Potrivit Sociopol, Mircea Geoană ar putea să câştige alegerile pentru primul tur, fiind un candidat favorit pentru turul 2. Sondajul a fost realizat în perioada 20-27 iunie 2022.

Patriarhul Daniel se află pe locul 4 (28%), Raed Arafat pe locul 5 (25%), iar pe locul 6 se află Alexandru Rafila (24%). Victor Ponta se află pe locul 7 (20%), fiind urmat apoi de prim-ministrul Nicolae Ciucă (19%). Fostul preşedinte Traian Băsescu are 18% popularitate, iar preşedintele în exerciţiu, Klaus Iohannis are 17%. La egalitate cu preşedintele României se află liderul AUR, George Simion.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE