Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sondaj IMAS: PNL este în scădere. PSD și USR-PLUS înregistrează creșteri înaintea alegerilor din 6 decembrie 2020

Postat la: 30.10.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cu puțin timp înaintea debutului campaniei electorale, un sondaj IMAS realizat la comanda Europa FM, ne arată faptul că liberalii sunt în scădere, în timp ce PSD și USR-PLUS sunt pe trend crescător.

Astfel, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri, PNL ar obține 32,6% din voturi, față de 34,7 % în septembrie. În schimb, crește alianța USR-PLUS și ajunge la 20,4%, o creștere cu 3 procente față de luna precedentă. De asemenea, PSD este pe trend crescător, iar social-democrații ar obține 21,7%. Pro România rămâne aproximativ la același nivel: ar fi votat de 8,9% la sută dintre alegători. Ar mai trece pragul electoral doar UDMR - 5,1%, iar PMP, cu 4,8%, este la limită, ținând cont de marja de eroare. ALDE e, de asemenea, în acest sondaj, cu 2,5 la sută, dar între timp a fuzionat cu Pro România.

Sondajul a fost realizat de IMAS la comanda Europa FM în perioada 7 - 28 octombrie, pe un eșantion de 1010 persoane și are o marjă de eroare de 3,1%.

content-image

content-image

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE