Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sondaj BCS: PNL și PSD, despărțite de câteva procente. PMP ar urma să intre în Parlament

Postat la: 31.10.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Într-un sondaj realizat de BCS la comanda Partidului Mişcarea Populară, PNL ar obține aproximativ 32% din intențiile de vot, în timp PSD ar ajunge la 28,6%. Sondajul mai arată că PMP, formațiune condusă de Eugen Tomac, ar obține 7,4%.

În sondajul realizat de BCS, PNL ar strânge aproximativ 32% din voturi, în timp PSD ar ajunge la 28,6%. Ultimul sondaj al BCS, realizat la comanda PMP, arată că PNL e pe primul loc în intenţia de vot pentru alegerile parlamentare, cu 32,2%, în timp ce pe locul al doilea este PSD cu o intenţie de vot de 28,6%. Ultimul loc de pe podium este ocupat de USR-PLUS, cu o intenţie de vot de 17,6%, în timp ce PMP ar reuşi să strângă 7,4%.

Potrivit sondajului, singurul partid care ar mai trece pragul pentru Parlament ar fi Pro România, formaţiune care s-ar bucura de o intenţie de vot de 5,2. UDMR este la limită, cu o intenţie de vot de 4,8%. Datele din sondaj se bazează pe o prezenţă de vot calculată la 41%. Sondajul a fost efectuat în perioada 25-30 octombrie 2020 pe un eșantion național de 1.482 persoane, reprezentativ pentru populația adultă a României.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE