ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Sondaj Avangarde: PNL Vrancea și Dragoș Ciobotaru conduc lejer ultimul sondaj de opinie privind intenția de vot de pe 9 iunie

Postat la: 04.06.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Potrivit unui sondaj realizat de Avangarde și realizat între 9 și 23 mai, președintele PNL Vrancea, Dragoș Ciobotaru, conduce detașat în preferințele vrâncenilor cursa electorală pentru ocuparea funcției de președinte al Consiliului Județean Vrancea.

Diferența dintre candidatul liberal și principalul său competitor -Nicușor Halici (PSD) - este de peste 11 procente. Întrebați cu cine ar vota la consiliul județean, 39,1% dintre vrânceni au răspuns fără ezitare că opțiunea lor este Dragoș Ciobotaru, în timp ce doar 28,3% au spus că vor opta pentru Nicușor Halici.

La mare distanță se află candidații celorlalte partide: Georgel Zbandiu (AUR) - 12,3%, Ion Ștefan (ADU) 10,2% iar Victor Roman (PUSL) 7,1 %. Trebuie menționat că 15% dintre respondenți au răspuns că nu sunt hotărâți încă pe cine ar vota iar 7% că nu se vor prezenta la urne.

Dacă ne referim la preferințele electoratului vrâncean în ceea ce privește listele de consilieri județeni, și aici conduc reprezentanții PNL cu 33,6%, urmați de PSD cu 31,3%, ADU - 13,6%, AUR - 12,2%, PUSL - 5,1% și SOS România - 4,2%. Sondajul a fost realizat prin telefon și a vizat 1.189 de subiecți, considerat eșantion reprezentativ pentru populația adultă din județul Vrancea. La un nivel de încredere de 95%, eroarea maximă a sondajului este de +/- 3%. (M.G.G)

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE