Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sociopol confirmă rezultatele Insomar: PSD-PNL obține mai puțin împreună decât separat, iar AUR va fi câștigătorul la europarlamentare!

Postat la: 05.03.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un sondaj realizat de Sociopol în ultima săptămână, institut condus de către sociologul Mirel Palada, confirmă rezultatele sondajului Insomar de săptămâna trecută.

În acel sondaj de la Insomar, coaliția PSD-PNL era cotată cu un scor de 40% la europarlamentare. AUR se apropia de coaliție cu peste 30,5% din voturi. Sociopol arată că alianța PSD-PNL obține 42%, iar AUR 28%, față de sondajul Insomar, care dădea cifre relativ similare, cu 40,5% alianța PSD-PNL și AUR 30%.

În ceea ce privește scenariul în care PSD și PNL nu ar merge împreună, apare în mod evident că s-ar obține un scor superior și pentru PSD, și pentru PNL, respectiv un scor ușor inferior pentru AUR. De asemenea, de alianța PSD-PNL pare că profită și ADU, care, în cazul în care acestea ar merge împreună, obțin 15%, mai mult decât 13% în cazul în care aceștia ar merge separat.

În afară de UDMR, nu mai există alte partide care să treacă pragul electoral.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE