Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Social democratii acuza Opozitia ca a format o echipa de soc care se duce la mitinguri ca sa injure PSD si sa-i umileasca pe manifestanti

Postat la: 12.05.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Manifestanții anti-PSD au umilit și chiar i-au atacat pe cei veniți la mitingul social-democraților. Așa s-a ajuns ca într-un oraș plin de cultură și istorie, exact cultura și istoria să fie călcată în picioare de niște fanatici, cel mai probabil plătiți cu bani grei, căci altfel nu se explică agresivitatea acestora.

Este parerea celor de la PSD care au acuzat actiuni extremiste ale Opozitiei. "Nu a mai contat nimic pentru cei trimiși să înjure PSD-ul. Ura a luat locul rațiuniii și am ajuns să vedem pe străzile Iași-ului, bătrâni umiliți, scuipați, înjurați și chiar loviți. Totul pentru binele națiunii. Cel puțin așa dau de înțeles cei care se cred de partea bună a societății. Nu a mai contat că cei pe care îi umileau erau oameni care le-ar fi putut fi părinți, frați, bunici. Cauza pe care ei o sevresc, primează. Iar această cauză este dezbinarea, împărțirea în două tabere, noi și ei, în care ei nu au niciodată dreptate.", se afirma in pozitia exprimata de social-democrati.

"O dreptate pe care cei de la #rezist o fac cu pumnul și cu scandal. Astea sunt argumentele pe care Iohannis și opoziția le au pentru noua eră a politiciii și societății românești. Așa vor ei să ajungă să pună stăpânire pe România. Bătând oameni doar pentru că nu sunt de acord cu ei. Umilind pensionari doar pentru că au primit pensii mai mari, împotriva voinței liberalilor și uesriștilor. Atacând pe stradă oameni politici, doar pentru că ei nu au fost în stare să facă ceva util pentru țara asta.", se afirma in continuare.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE