Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Social-democrații care i-au rămas fideli lui Liviu Dragnea, trecuți prin purgatoriu

Postat la: 04.07.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

A început decapitarea social-democraților care au rupt rândurile și nu se conformează liniei trasate în PSD de noua conducere. Miercuri seara, Viorica Dăncilă a condus, în calitate de președinte PSD, primul Comitet Executiv Național.

Încă de la începutul reuniunii, s-a decis pedepsirea a doi rebeli ai partidului: Șerban Nicolae și Robert Negoiță. Nicolae a pierdut funcția de lider al senatorilor PSD, iar Negoiță a fost exclus 6 luni din partid. În cazul acestuia, soluția este convenabilă pentru toată lumea: PSD scapă de o voce critică, dar Negoiță nu pierde funcția de primar al Sectorului 3 deoarece nu și-a dat demisia, ci a fost exclus.

Senatorul Șerban Nicolae i-a taxat, la rece, joi dimineața pe colegii lui. „TUSEA ȘI JUNGHIUL. Oamenii mici au doar satisfacții mărunte. Și nu, nu mă refer la slugile "de execuție", ci la stăpânii lor. Care-i țin pe 30 de arginți. La cursul valutar corect, bineînțeles", a scris senatorul pe Facebook. Șerban Nicolae s-a opus deciziei luate de premierul Viorica Dăncilă, de a-l sprijini pe Mugur Isărescu pentru un nou mandat în fruntea BNR. Nu este singurul lui „păcat", acesta a mai criticat hotărâri pe care le-a luat prim-ministrul.

Codrin Ștefănescu și Liviu Pleșoianu au sărit în apărarea lui Șerban Nicolae. Aceștia susțin că, chiar și după decizia CCR de ieri, social-democrații nu au înțeles nimic din ce se întâmplă în jurul lor. Cei doi au trimis, prin postări pe Facebook, două mesaje scurte. „Ce au inteles colegii mei din Cex-ul PSD dupa decizia CCR ? Nimic. L-au „decapitat" pe Serban Nicolae. Cică e prea obraznic...", a scris Codrin Ștefănescu.

Liviu Pleșoianu a fost mai drastic: „Ați săvârșit azi (miercuri - n.r.) o mare mizerie: mazilirea lui Șerban Nicolae pentru că nu a fost de acord cu decizia de a-l sprijini pe Isărescu pentru un nou mandat! Toate deciziile din ultimele săptămâni nu fac nimic altceva decât să-i trădeze pe oamenii care ne-au votat! Faceți praf acest partid, asta faceți...".

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE