ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Site-ul oficial al partidului lui Victor Ponta închis de hackeri! Ce mesaj au lăsat atacatorii

Postat la: 22.05.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Hackerii au lăsat un mesaj pe pagina de internet a site-ul oficial al partidului condus de Victor Ponta, care a fost închis de atacatori. PRO România a anunțat pe pagina de Facebook că va apela temporar la altă adresă.

Site-ul oficial al partidului condus de Victor Ponta, închis de hackeri! Fostul premier are încă mulți dușmani în România, judecând după mesajul lăsat de atacatori. Formațiunea politică pe care o conduce s-a repliat deocamdată pe Facebook. Site-ul a fost închis de hackeri, formațiunea politică anunțând pe pagina de Facebook ca va activa temporar pe internet la o altă adresă. Cei ce au atacat prezența on-line a partidului au lăsat și un anunț, în care acuză faptul că Victor Ponta a distribuit în campania electorală 40.000 de geci, care nu ar fi fost declarate la Autoritatea Electorală Permanentă.

"SITE ÎNCHIS! Domnule dottore Ponta Victor Viorel, nu poti sa spui ca esti corect cat timp distribui in campania electorala 40.000 (patruzecimii) de geci si nu le declari la Autoritatea Electorala Permanenta.", afișa pe parcursul zilei de sâmbătă site-ul oficial al PRO România. Prin urmare, partidul a anunțat pe Facebook că își schimbă temporar adresa site-ului: "IMPORTANT! Ne-am mutat, temporar, pe www.proromaniaonline.ro, ca urmare a atacului cibernetic de astăzi. Vă mulțumim pentru susținere! Suntem și rămânem PRO România!"

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE