Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Septuagenar, posibil înlocuitor al lui Dragnea în Camera Deputaţilor

Postat la: 28.05.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

După decizia ÎCCJ de condamnare a lui Liviu Dragnea, Camera Deputaţilor va vacanta locul acestuia de deputat, iar înlocuitorul său pentru restul mandatului până în 2020 va fi consilierul judeţean din Teleorman Petre Cioabă au spus surse politice.

El este pensionar preşedintele organziaţiei de pensionari a PSD Teleorman. În prezent, acesta este şi consilier judeţean din partea social-democraţilor. Procedural, Parlamentul aşteaptă să primească o informare oficială cu privire la situaţia lui Liviu Dragnea, care a fost condamnat definitiv de instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare şi încarcerarea sa la Penitenciarul Rahova. Ulterior, Biroul permanent al Camerei Deputaţilor va decide vacantarea locului, iar apoi Comisia juridică va da un raport, care va fi votat în plenul Camerei.

După votul asupra vacantării locului, va urma aceeaşi procedură pentru desemnarea unui înlocuitor. Liviu Dragnea a fost dus, luni seară, la Penitenciarul Rahova pentru a fi încarcerat în urma condamnării definitive la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (D.G.A.S.P.C.) Teleorman. Liderul PSD urmează să stea într-o perioadă de carantină de 21 de zile, după care autorităţile vor decide la ce penitenciar îşi va executa pedeapsa. Este a doua condamnare definitivă a lui Dragnea după cea de la referendum, când a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE