Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Septimiu Bourceanu: "Suntem apărați de NATO si UE și asta ne dă posibilitatea să apărăm la rândul nostru ucrainenii refugiati la Constanta!"

Postat la: 06.06.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Senatorul PNL Septimiu Bouceanu declara pe reteaua sa de socializare ca se simte protejat la Constanta - aproape de zona de conflict de la Odesa a razboiului din Ucraina - de apartenenta Romaniei la UE si NATO:

"Aici, la Constanța, suntem protejați pentru că avem alături partenerii și aliații din Uniunea Europeană și NATO. O spun cu toată responsabilitatea că apartenența la Uniunea Europeană și NATO și relațiile strânse cu Statele Unite ale Americii funcționează ca un scut împotriva agresiunilor Rusiei. Suntem apărați și asta ne dă posibilitatea să apărăm la rândul nostru așa cum o facem cu vecinii ucraineni care se refugiază la noi. O mobilizare impresionantă și fără precedent a românilor pentru ajutorarea unor oameni care au rămas fără agoniseala de-o viață.", scrie Septimiu Bourceanu pe pagina sa de Facebook.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE