Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Secretara manichiuristă din managementul unei companii a Primăriei este sora dansatoarei din buric de la Transelectrica

Postat la: 10.11.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Secretară manichiuristă și soră de dansatoare din buric sunt calități indispensabile pentru a beneficia de o stipendie de la stat. Sora dansatoarei din buric de la Transelectrica a primit și ea cadou de la PNL. Ea a fost numită în conducerea unei companii importante din București. Fata este manechiuristă și este secretară cu certificat. A trecut în CV-ul oficial că se pricepe bine să posteze pe rețelele sociale.

Este 7 octombrie, iar trei consilieri generali din București se reunesc pentru a decide conducerea Companiei Municipale de Parking. Firma gestionează toate parcările din capitală. Compania are peste 200 de angajați și rulează un capital de 25 de milioane de lei (5 milioane de euro). Consilierii generali decid numirea a șase administratori provizorii ai acestui colos.

Printre numele care urmau să gestioneze destinele celor 200 de angajați, bugetul colosal și sistemul de parcare din București o regăsim și pe Andra Gabriela Paraschiv. Fata are o istorie spectaculoasă și un CV care încape pe o singură pagină.

Andra Paraschiv a terminat liceul Nichita Stănescu în 2012 și a făcut un curs de „asistent manager". Ea a luat lecții de secretariat computerizat și de comunicare managerială. Pe scurt, după terminarea liceului, fata putea să fie o secretară cu diplomă emisă de un SRL din București. A ales să fie secretară manichiuristă pentur că sora ei era deja celebră în domeniu.

Concomitent a urmat cursurile Bioterra și a obținut în 2016 o diplomă în Drept. Din 2018, Andra Paraschiv susține că lucrează la Creative SRL ca și consilier juridic. Nu am identificat o firmă cu acest nume, iar în Tabloul Consilierilor Juridici nu am găsit-o pe Andra Paraschiv.

Pe pagina de Facebook a fetei scrie că lucrează la Creative Nails School, un fel de studio de pus unghii false. Tot acolo, noua administratoră specială de la Compania Municipală de Parking susține că este angajată și la „Academia" de Make-up Raluca Paraschiv. Această din urmă informație duce investigația la un alt nivel.

Integral AICI.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE