Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Se cearta intre ei! MF acuza MS ca nu a trimis solicitarea de alocare a banilor pentru personalul din centrele de vaccinare

Postat la: 16.03.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministerul Finantelor va aloca banii necesari pentru plata salariilor personalului medical din centrele de vaccinare, de indata ce va primi solicitarea de la Ministerul Sanatatii, precizeaza institutia printr-o postare pe pagina de Facebook.

"Referitor la informatiile prezentate in cadrul emisiunii "Romania la Raport", difuzate in data de 15 martie 2021 pe postul de televiziune Romania TV, precizam ca, pana la momentul difuzarii respectivei emisiuni, Ministerul de Finante nu a primit nicio solicitare de la Ministerul Sanatatii referitoare la deschiderea de credite cu destinatia specificata in cadrul aceleiasi emisiuni. Mentionam ca operatiunea de aprobare a deschiderii de credite in cadrul Ministerului de Finante dureaza cel mult o zi lucratoare, din momentul in care aceasta solicitare va fi transmisa de catre Ministerul Sanatatii", scriu reprezentantii Ministerului Finantelor.

Premierul Florin Citu a anuntat marti ca Ministerul Sanatatii va face in urmatoarele zile platile aferente catre personalul medical care-si desfasoara activitatea in centrele de vaccinare anti-COVID-19. "Am cerut ieri domnului Gheorghita (Valeriu Gheorghita, presedintele CNCAV - n.r.) o informare pe aceasta tema, a trimis o notificare catre Ministerul Sanatatii. Ministerul Sanatatii a spus ca se va face plata in urmatoarele zile. E adevarat ca a intarziat nepermis de mult", a declarat Florin Citu, marti, aflat intr-o vizita de lucru in judetul Dolj.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE