Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Se ascut cuțitele în PSD. Excluderea unor membri, readusă în discuție

Postat la: 20.07.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

PSD Dâmboviţa anunţă că vor fi organizate noi alegeri interne pe data de 4 octombrie, după ce în martie Rovana Plumb a fost aleasă în funcţia de preşedinte al organizaţiei.

„Biroul Permanent Judeţean al PSD Dâmboviţa a stabilit, în cadrul şedinţei de vineri, 19 iulie 2019, un calendar intern pentru desfăşurarea de alegeri în organizaţiile locale de la nivelul judeţului, conform statutului, în perioada 15 august - 25 septembrie, urmate de Conferinţa Judeţeană de Alegeri, în data de 4 octombrie. În cadrul aceleiaşi şedinţe, BPJ a aprobat, cu unanimitate de voturi, propunerea ca deputatul Carmen Holban, vicepreşedinte BPJ, să îndeplinească interimar funcţia de preşedinte executiv al PSD Dâmboviţa", se arată într-un comunicat al PSD Dâmboviţa remis.

Mai mulţi lideri locali au cerut în ultima perioadă organizarea de noi alegeri. PSD Dâmboviţa anunţă că social democraţii „care vor lansa atacuri la adresa organizaţiei" vor fi sancţionaţi.

„Biroul Permanent Judeţean a stabilit totodată sancţionarea cu fermitate a membrilor organizaţiei care, până la data alegerilor din 4 octombrie, lansează public atacuri la adresa organizaţiei, atacuri care ar putea destabiliza buna desfăşurare a calendarului alegerilor interne şi a Conferinţei Judeţene de alegeri", precizează PSD Dâmboviţa.

În luna martie, aveau loc alegeri în PSD Dâmboviţa, iar preşedinta a fost aleasă Rovana Plumb. Tot ea a asigurat interimatul de la excluderea lui Adrian Ţuţuianu din partid şi până la momentul alegerilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE