Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Schimbare interesantă la Guvern: premierul își reduce din atribuții înainte de rotativă!

Postat la: 05.01.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Printr-un HG adoptat între Crăciun şi Revelion, care nu a fost în consultare publică, Autoritatea pentru Digitalizare a trecut din subordinea premierului în cea a Ministerului Digitalizării.

Guvernul a decis la finele anului trecut, între Crăciun şi Revelion, să schimbe ierarhia instituţiilor care se ocupă de digitalizare în România, informează Mediafax.

Astfel, Autoritatea pentru Digitalizarea României a fost transferată din subor­dinea premierului în cea a ministerului condus de Sebastian Burduja, hotărârea fiind publicată în Monitorul Oficial din data de 3 ianuarie 2023.

Documentul prevede: „Au­tori­tatea pentru Digita­lizarea României, denu­mită în continuare ADR, se organizează şi func­ţionează ca struc­tură cu personalitate juridică în subordinea Ministerului Cercetării, Inovării şi Digitalizării, având rolul de a realiza strategiile şi politicile publice în domeniul tran­sformării digitale şi socie­tăţii informaţionale şi de a coordona im­ple­men­tarea acestora, precum şi rolul de a asi­gura monitorizarea şi con­trolul asupra respectării regle­mentărilor interne şi inter­naţionale în domeniul transformării digitale şi societăţii informaţionale".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE