Scandal la CNA după ce Cristian Tudor Popescu a botezat-o pe Diana Şoşoacă drept "Cascada Urlătoarea"
Postat la: 27.07.2021 | Scris de: ZIUA NEWS
0
Postul de radio Europa FM a primit o scrisoare de atenţionare din partea Consiliului Naţional al Audiovizual pentru afirmaţiile pe care gazetarul Cristian Tudor Popescu le-a făcut într-o emisiune din 22 februarie la adresa senatoarei Diana Şoşoacă.
CTP a numit-o pe Şoşoacă "Cascada Urlătoarea" şi a mai făcut câteva afirmaţii despre electoratul care a votat-o. "Este un comentariu care se referă la senatoarea Şoşoacă şi la electorat faţă de care moderatoarea nu ia o poziţie de neutralitate", a spus Mircea Toma în şedinţă. CNA a sancţionat ediţia din 22 februarie a emisiunii "Piaţa Victoriei", moderată de Adriana Nedelea şi Cristian Tudor Popescu.
Afirmațiile lui Cristian Tudor Popescu în emisiunea din 22 februarie, potrivit sursei citate:
"Cristian Tudor Popescu: Este în tot sectorul de stat şi anume dificultatea infernală de a da afară nişte oameni care îţi râd în nas, da? Nu vin la muncă, când vin, mai bine n-ar veni că muncesc prost, provoacă numai nenorociri.
Şi când trebuie să iei măsura, domne, ăsta de pildă, pompierul ăla care nu dă pe la servici de 6 luni, da?
Doamna Maler ştie foarte bine ce întreprindere monstruoasă este să-l dai pe ăla afară. Şi atunci mai bine se lasă păgubaşă. Îţi vine cu tot felul, cu codul.
Codul Muncii din România este făcut în aşa fel încât personajele indezirabile, toţi, pilele, leneşii, indivizii nefuncţionali din sistem, impostorii, sinecuriştii, să nu poată fi daţi afară. Aşa este făcut, da? Pune atâtea piedici, încât e foarte greu, despre asta este vorba.
Fireşte că astfel de situaţii sunt speculate în clipa de faţă, politic, vedem, orice situaţie, în primul rând de senatoarea "Cascada Urlătoarea", care aţi văzut că se deplasează şi îşi înfige trompa.
Adriana Nedelea: Exact asta ...
Cristian Tudor Popescu: Şi înfige trompa şi suge.
Adriana Nedelea: Vreau să spun. Cele două subiecte ...
Cristian Tudor Popescu: Suge ...
Adriana Nedelea: ... Ce s-a întâmplat la Marius Nasta şi Valea Jiului au ceva în comun şi anume senatoarea Diana Şoşoacă. A fost şi-n Valea Jiului, a plâns acolo alături de mineri în Valea Jiului şi ...
Cristian Tudor Popescu: Sigur că da, cum să nu.
Adriana Nedelea: Şi a fost şi aseară la Marius Nasta cerând demisii, demisia lui Vlad Voiculescu, de exemplu.
Cristian Tudor Popescu: Da. Deci această doamnă asta face, se deplasează de colo colo, îşi bagă trompa şi suge. Suge capital de simpatie din partea oamenilor cu minte puţină din această ţară.
Există în fiecare popor, în fiecare ţară, există nişte oameni cu minte puţină, acesta este un adevăr, România nu face excepţie.
Doamna Şoşoacă se duce ţintit către acest electorat, da? Oamenii cu un discernământ foarte redus, care nu sunt în stare să facă distincţii, nu, nu înţeleg lucruri, de pildă nu înţeleg un lucru elementar, pentru că altfel n-ar mai băga-o în seamă pe doamna Şoşoacă şi anume că doamna este parlamentar, este senator.
Păi dacă eşti senator, poţi de pildă să îl chemi pe ministrul, la uşa (...), la usa ... În curtea căruia te-ai dus să te baţi în mod absurd, absurd, nu e, este creier pane, este molozul minţii, să apreciezi un om că se răsteşte şi se încaieră cu cine?
Cu oamenii de ordine, care, oamenii ăia au nişte ordine, au un regulament de funcţionare, ei ştiu foarte bine, „domne nu aveţi aprobare, nu intraţi".
Şi ea se ceartă cu ei. Ce vină au oamenii ăia? Omu' i-a spus foarte clar, jandarmul ăla, doamnă veniţi cu aprobare, cereţi-vă aprobare de audienţă, veniţi cu hârtia şi eu vă dau drumul.
Eu nu pot să vă dau drumul, că eu sunt aici un simplu jandarm, care am ordinele mele. Şi ea se ceartă cu jandarmii, îi insultă, se bagă în ei, aşteptând ce? Să o împingă cineva. Să îi dea un brânci, să se întâmple ceva ca să urle cum este ea atacată, cum se urmăreşte să fie omorâtă de guvern şi de oculta mondială.
Păi tre' să ai minte foarte puţină ca să iei de bun aşa ceva, ce face acest personaj, nu? Deci are la dispoziţie, a fost aleasă parlamentar, nu mai este avocata dă pă stradă, este în parlament, poate, chiar dacă nu mai are un partid şi nu mai are în clipa de faţă, a fost exclusă din AUR, dar ca senator independent poate să interpeleze.
Există, stimaţi „europeni fm" această procedură, interpelarea în parlament. Chemi ministrul, chemi pe primul ministru, pe cine este, chemi să fie interpelat în legătură cu o chestiune, în (...) întregii naţiuni, ai microfon acolo, ceea ce un om obişnuit nu are.
Or dânsa nu face uz de toate aceste mijloace democratice, corecte, din Parlament pentru a critica şi a pune întrebări incomode guvernului, se duce pe la porţile instituţiilor. E, cât de oligofren să fii, să iei un astfel de demers drept luptă pentru cauza poporului împotriva trădătorilor de ţară?"
Potrivit legislației, "moderatorii programelor au obligaţia să solicite ferm interlocutorilor să probeze afirmaţiile acuzatoare, pentru a permite publicului să evalueze cât de justificate sunt acestea."
DIN ACEEASI CATEGORIE...
ULTIMA ORA
- Haos total în SUA, provocat de incendii: Joe Biden și-a anulat programul/ Toate evenimentele au fost sistate
-
De ce a plecat Georgescu din țară imediat după Şoşoacă?
Plecarea lui Călin Georgescu spre Frankfurt la o zi după plecarea Dianei Șoșoacă din țară ridică multe semne de întrebare. Diana Șoșoacă a anunțat retragerea din viața publică din cauza amenințărilor la adresa ei și a copiilor ei din partea susținătorilor lui Călin Georgescu, așa că pe 8 ianuarie a plecat spre Venezuela, de unde a postat astăzi o fotografie cu mesajul „Refacem relațiile pierdute ale României și luptăm pentru PACE".
-
Influentul ziar german FAZ: „În România e tot mai puternică suspiciunea că spectrul Rusiei a fost folosit pentru anularea unui scrutin ce nu convenea guvernanților"
Într-un articol cu titlul „Mitul interferenței ruse", cotidianul german conservator Frankfurter Allgemeine Zeitung observă că amestecul Moscovei în alegerile din România este tot mai mult pus sub semnul întrebării. Ziarul analizează totodată lipsa de popularitate a guvernanților de la București, în mod special a președintelui Klaus Iohannis.
-
Metoda controversată, dar isteață, prin care Microsoft vrea să fure utilizatorii Google. Ce au putut să facă
Microsoft a adoptat o tactică neobișnuită și, pentru mulți, controversată, în încercarea de a atrage mai mulți utilizatori pentru motorul său de căutare, Bing.
-
Detalii cutremurătoare despre tânărul de 18 ani găsit spânzurat de un copac. „Sunt terminat psihic, îi urăsc pe toți. Sper să mă puteţi ierta!"
Noi detalii cutremurătoare în cazul adolescentului de 18 ani care a fost găsit spânzurat de un copac, pe un deal dintr-o localitate din judeţul Tulcea, au fost făcute publice.
-
Elon Musk ar regiza o mare lovitură în Marea Britanie: Mazilirea premierului Keir Starmer
Elon Musk, cel mai bogat om din lume, ar fi discutat în privat cu aliaţii săi despre posibilitatea de a-l înlătura pe Sir Keir Starmer din funcţia de prim-ministru al Regatului Unit înainte de următoarele alegeri generale, potrivit unor surse apropiate subiectului, raportează Financial Times.
-
Cum poți plăti RCA la aproape jumătate de preț dacă locuiești în București sau Ilfov
Șoferii din capitală și județul Ilfov, care în bună parte funcționează ca un „cartier dormitor" al Bucureștiului, plătesc pentru un RCA cu mult mai mult decât locuitorii altor zone. Tariful de referință este un indicator orientativ, care nu reflectă prețurile efective de vânzare, dar al cărui trend relevă, totuși, realitățile din piață.
-
Cazul minorilor care s-au sinucis din dragoste: la mijloc ar fi fost o iubire imposibilă şi, probabil, drogurile. Băiatul a fost o vreme în grija statului
Dubla sinucidere este învăluită în continuare în mister. Băiatul de 15 ani şi o fata de 14 ani din Tulcea au fost găsiţi morţi într-o carieră de piatră. Se pare că este vorba despre o iubire imposibilă şi, probabil, consumul de substanțe interzise. Cazul a fost preluat de procurorii de la crimă organizată.
-
Înșelătoria "Curierul" face tot mai multe victime - Cum trebuie sa se fereasca lumea de infractori
Directoratul Național de Securitate Cibernetică (DNSC) anunță că primește tot mai multe notificări, mesaje și emailuri de la firmele de curierat sau de la poștă cu privire la folosirea numelor unor firme în campanii de fraude, în condițiile în care cumpărăturile online devin tot mai frecvente.
DIN CATEGORIE
- TOP CITITE
- TOP COMENTATE
- 1.Cum a fost aranjata întalnirea lui Victor Ponta cu Donald Trump la Mar-a-Lago și care este legatura cu Calin Georgescu
- 2.Lui Iohannis îi arde de operatii estetice după ce a operat democratia anulând alegerile din România
- 3.Marian Munteanu decriptează ce se va întâmpla cu America dupa revenirea lui Donald Trump la Casa Albă: SUA se uneste cu Canada si achizitioneaza Groenlanda!
- 4.Rareș Bogdan lansează o ipoteză neașteptată, după aderarea României la spațiul Schengen
- 5.Ce au decis judecătorii CAB în dosarul Călin Georgescu-anularea alegerilor prezidențiale - Fostul candidat independent a fost prezent în instanță
- 6.Șoșoacă acuză că a fost forțată să îl susțină pe Georgescu: "Aici, pe fraierirea voastră, s-a bătut SIE cu SRI, Mossad cu CIA, MI5, FBI"
- 7.Victor Ponta anunță o nouă eră după întâlnirea cu Donald Trump: "Lumea se va schimba radical începând cu 20 Ianuarie 2025!"
- 8.Trădare, dar să știm și noi: 21 de parlamentari suveraniști au votat pentru noua coaliție pro europeană
- 9.„Președintele Iohannis devine o vulnerabilitate pentru Uniunea Europeană în ansamblul ei"
- 10.Diana Șoșoacă refuză mandatul de senator al României. Motivul pentru a ales să nu fie parlamentar
comentarii
Adauga un comentariuAdauga comentariu