ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Scandal imobiliar în curtea lui Clotilde Armand. 400 de elevi rămân fără un teren de sport

Postat la: 29.03.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cei peste 400 de elevi ai Școlii gimnaziale 183 din Sectorul 1 al Capitalei rămân fără terenul de sport și fără o curte în care să poată ieși în pauze. Povestea nu este neapărat nouă, însă problema a trenat până astăzi, iar primarul Clotilde Armand nu s-a chinuit prea tare să o rezolve.

Terenul în cauză a fost retrocedat în 2008, iar din 2014 până în 2019 a fost închiriat, pentru o sumă deloc mică, aproape 16.000 de euro pe lună. Între timp, terenul a fost vândut unor dezvoltatori imobiliari, care vor să construiască pe el. Consiliul Local a aprobat cumpărarea terenului anul trecut, însă hotărârea este mai greu de pus în practică. Subiectul a fost ridicat de mai multe ori în Consiliul Local de către umanistul Alexandru Pânișoară, care a oferit și o soluție simplă.

„Clotilde Armand a ținut să lege hotărârea de o decizie a primarului general, deși această situație putea fi evitată. Pentru a nu mai fi tergiversată toată această problemă, am sugerat Consiliului Local ca suma de bani aprobată pentru cumpărarea terenului să fie transferată unei instituții subordonate primăriei, iar achiziția să fie făcută astfel, fără să se aștepte implicarea primarului general", a explicat Alexandru Pânișoară. În 2022 Consiliul Local al Sectorului 1 a alocat 9 milioane de lei pentru cumpărarea terenului.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE