ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Scandal ca la ușa cortului la intrarea-n Palatul Victoria: George Simion s-a dus la Guvern dar nu este primit la discutiile pe "certificatul verde"!

Postat la: 20.12.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Liderul AUR, George Simion, alături de mai mulți parlamentari AUR, s-au dus la Guvern, în condițiile în care liderii coaliției de guvernare se întâlnesc, de la ora 11.30 pentru a discuta Legea bugetului și legea certificatului verde.

"Trebuie să ne primească, pentru că și vocea românilor din opoziție trebuie să se facă auzită. Am tot scris acestui Guvern, dar n-am primit niciun răspuns (...) Vom aștepta aici până când ne va primi domnul Ciucă sau adevăratul șef al acestui Guvern, Raed Arafat. Mâine va fi protest în fața Camerei Deputaților împotriva planurilor domnului Marcel Ciolacu de a implementa certificatul verde. Mâine, de la ora 9.00 va fi un mare protest la care așteptăm toți bucureștenii și toți oamenii afectați de aceste măsuri", a spus George Simion.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE