Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Să ne așteptăm la ce-i mai rău! Ursula von der Leyen vine in Romania sa se vadă cu Iohannis. Data trecută a picat Cîțu, a venit Ciucă

Postat la: 02.03.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Klaus Iohannis se va întâlni joi dimineaţă cu Ursula von der Leyen, preşedinta Comisiei Europene, la Palatul Cotroceni, ulterior fiind programată o conferinţă de presă comună, anunţă Administraţia Prezidenţială.

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, va fi primită la Palatul Cotroceni joi dimineaţă, de la ora 10.00, unde vor fi discuţii tete a tete. După întrevderea între cei doi oficiali, Klaus Iohnannis şi preşedinta Comisiei Europene vor susţine o conferinţă de presă comună. De la ora 12.00, Klaus Iohannis va primi şi vizita Înaltului Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi, Filippo Grandi.

În ultimele zile, autorităţile române de la cel mai înalt nivel au purtat o corespondenţă constantă cu cancelariile occidentale pe tema războiului din Ucraina, primirea de refugiaţi şi pe măsurile care trebuie luate cu celeritate pentru gestionarea situaţiei. De altfel, Comisiai Europeană a şi declanşat un mecanism pentru instituirea unui cordon umanitar pentru Ucraina, după cum a anunţat eurodeputatul Victor Negrescu. De altfel, Ursula von der Leyen a anunţat încă de la intervenţia sa de marţi din Parlamentul European, că statele care sunt la graniţa cu Ucraina vor fi sprijinite pentru asigura fluxurile de refugiaţi.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE