ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Robert Turcescu are informații din culisele PNL despre cum se pregătește viitorul lui Klaus Iohannis

Postat la: 03.02.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Jurnalistul Robert Turcescu susține că are informații conform cărora Klaus Iohannis își pregătește atent viitorul, după ce își va termina mandatul de președinte. Turcescu arată că Iohannis și-ar dori să devină președintele PNL, iar în locul său la Cotroceni să ajungă un om controlabil.

"Surse (nu trei, două): se analizează intens - și acesta e motivul pentru care președintele Iohannis e in continuare foarte preocupat de imaginea sa publică, desi, e clar, fiind la al doilea mandat n-ar trebui, cel putin teoretic, sa mai fie atît de stresat de felul in care il percep românii (mai ales romanii votanți de dreapta) - cum ar fi primită in spațiul public ideea Klaus Iohannis, președinte PNL din 2024 incolo! Pînă atunci ar fi nevoie la sefia liberalilor de cineva care sa-i tina cald lui Iohannis scaunul de presedinte de partid, la schimb cu scaunul de președinte de la Cotroceni. Tot cald, desigur. Ghici ciuperca cine-i acela?", scrie Robert Turcescu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE