Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Robert Negoiță a furat startul și vrea să fure și mingea! El vrea să demoleze panourile publicitare în care nu apare chipul său pentru a nu fi folosite de adversarii politici

Postat la: 08.08.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

După ce și-a instalat minciuna pe cele mai multe dintre panourile publicitare din Sectorul 3, Robert Negoiță vrea acum să demonteze panourile rămase libere, pentru ca celelalte partide să nu mai aibă unde să-și prezinte candidații.

Ca atare, a convocat pentru săptămâna viiotare o ședință extraordinară de Consiliu, pe a cărei ordine de zi figurează un proiect intitulat HOTĂRÂRE privind atribuirea către societatea Algorithm Residential S3 SRL a contractului având ca obiect „Achiziţionarea de materiale şi servicii pentru demontarea de panouri publicitare pe raza Sectorului 3", proiect pe care îl puteți consulta aici.

„Negoiță se poartă ca un grof, considerând că Sectorul 3 e propria moșie, iar banii cetățenilor sunt la dispoziția sa, să face ce vrea cu ei! Un sfert de milion de euro alocă acum Negoiță unei societăți căpușă pentru a demonta aceste panouri. Cam acesta este tipul de proiect cu care Negoiță se laudă. Un proiect pe zi, zice Negoiță, Eu aș spune un jaf pe zi, adică 2020 de jafuri în cei 8 ani de mandat, și tot mai vrea, nu s-a săturat de câtă risipă a făcut în aceste două mandate în care a avut grijă de afacerile familiei și ale apropiaților, nu de Sectorul 3! Negoiță a transformat Sectorul în propriul butic" - a declarat liderul consilierilor liberali, Inocențiu Voinea, contactat de Ziua News.

Pe lângă ridicolul acestui proiect, venit exact acum, în precampania electorală, când candidații politici pot folosi panouri stradale pentru a-și face cunoscute mesajele către alegători, constatăm că atribuirea lucrării către o societate căpușă înființată de Negoiță sfidează orice regulă de bun-simț comercial, în sensul că societatea Algorithm Construcții nu are nici măcar sculele necesare pentru a executa lucrarea. Propunerea financiară prevede achiziționarea de chei tubulare, scară și chiar un banal cutter.

„Asta e greu de înțeles! Cum poți atribui o lucrare unei firme care nu are instrumentele necesare îndeplinirii obiectivelor. E ca și când aș angaja un căruțaș să îmi aducă pământ de flori, dar îi cumpăr eu și calul și căruța!"- a completat Inocențiu Voinea.

De fapt, dacă analizăm mai atent Propunerea financiară, constatăm că peste 95% din bani sunt alocați sunt pentru închirierea unei platforme cu macara și cu opertorul aferent pentru 127 de zile! Cu alte cuvinte, Algorithm Residential S3 SRL nu este altceva decât un intermediar care adaugă la preț un comision. În plus, nu mai există controlul Consiliului Local asupra executantului efectiv al lucrării, el putând fi o firmă de casă a lui Negoiță, care nu mai este nevoită să dobândească lucrarea trecând prin procedurile de achiziție publică.

„Și Firea, și Negoiță se tot bat cu pumnul în piept că au înființat societățile pentru a face pe cont propriu mai ieftin decât ar fi găsit în piață. Or ce constatăm de atâția ani: că de fapt lucrările se fac tot prin firmele de pe piața liberă, dar la mâna a doua, prin intermediul acestor societăți-căpușă, care adaugă la prețul executantului real un anumit procent, pentru a-și acoperi salariile de nababi pe care și le-au pus. 15.000 de lei net lunar, atâta le-a făcut Negoță salariile șefilor acestor SRL-uri căpușă prin care sifonează banii cetățenilor!"- a mai adăugat consilierul liberal Inocențiu Voinea.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE