Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Replica lui Cristian Busoi la acuzatiile care i s-au adus referitor la scandalul din avionul de Bruxelles

Postat la: 07.04.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Europarlamentarul PNL Cristian Busoi a avut o replica pe Facebook, referitor la acuzatiile care i s-au adus, conform carora prietenii sau invitati la Bruxelles ar fi facut scandal in avionul de intoarcere si ar fi jignit europarlamentari ai PSD. Iata ce scrie Busoi:

"PSD exagerează copios! Invitații mei în Parlamentul European n-au creat scandal. Îmi cer scuze însă că s-a scandat "Letiția" Deși subiectul scandărilor pe care grupul meu de invitați în Parlamentul European le-a făcut în avion poate părea neimportant, nu este. Este copios exagerat ca să se arate cum este terorizat PSD prin scandări antiDragneaDăncilă, chiar și în avion, din partea oamenilor din PNL. Dar asta nu s-a întâmplat.

Cred într-o conduită civilizată! Și în campanie și în afara campaniei. Cei care mă cunosc, jurnaliști, colegi de partid, colegi din Parlamentul European știu asta. Și mai știu că mi-aș cere scuze pentru o abatere de la o conduita corectă, cum ar fi chiar și atunci când un grup oameni ar scanda tare într-un avion mai în glumă, mai în serios, o lozincă împotriva unui guvern pe care, așa cum spunea doamna premier, "românii îl iubesc".

Vreau însă să fie foarte clar: avionul nu a fost oprit din cauza grupului, nu a adresat nimeni injurii nimănui, nu a protestat nimeni în legătură cu condițiile din avion. Este o exagerare a directorului MȚR, care vrea probabil să se pună mai bine cu guvernanții. S-a scandat, probabil în glumă, deși chiar este serios, despre "țara Letiția", lucru care este regretabil că a apărut. Mă refer la scandări, nu la "țara Letiția".

Cristian Bușoi,
Europarlamentar PNL, participant civilizat la campania electorală", scrie pe reteaua de socializare europarlamentarul liberal.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE