ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Reacția lui Victor Ponta, după incendiul de la Matei Balș: "Păcat că viața bate filmul!"

Postat la: 29.01.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Victor Ponta a reacționat, vineri, după incendiul de la „Matei Balș", printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook. Fostul premier are un mesaj pentru ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, făcând referire la filmul documentar „Colectiv", în regia lui Alexander Nanau, în care apare și Vlad Voiculescu, Ponta comparând cele două situații: tragedia de la Colectiv și cea de la „Matei Balș".

„România anului 2021! În filmul de pe HBO („Colectiv" - n.r.) Vlad V. (Voiculescu - n.r.) rezolvă totul - și lua și Oscar pentru rolul în care interpretează atât de bine un om cu adevărat interesat de ce se întâmplă în spitalele din România - păcat că viața bate filmul. Dar sigur - acolo era un club privat - aici sunt spitale publice. Cui îi pasă? Eu cred că mai face VV (Vlad Voiculescu - n.r.) încă un film cu el în rol principal și gata! AMIN!", a scris Victor Ponta, pe Facebook.

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a declarat vineri, 29 ianuarie, după incendiul de la Institutul „Matei Balș", unde și-au pierdut viața cinci pacienți, faptul că „există responsabilități și responsabili". Vlad Voiculescu a fost întrebat la Antena 3 cine ar trebui să își dea demisia, după tragedia care a avut loc în cursul dimineții de vineri, în contextul în care în alte situații tragice s-au cerut demisii ale înalților oficiali.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE