Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Rareș Bogdan îl avertizează pe Marcel Ciolacu: "Mă aștept să revină cu rezultate din SUA! Trebuie să aducă un plus pentru țara mea!"

Postat la: 04.12.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan susține că nu a dezvăluit discuțiile din coaliție, așa cum a fost acuzat de premierul Marcel Ciolacu. Europarlamentarul a catalogat astfel de momente drept „umbre de fum" organizate de Ciolacu.

Rareș Bogdan: "Știe foarte bine, mai bine decât oricine către cine au plecat, cum au plecat de obicei informații și de obicei, aceste informații, 95% dintre ele, PNL ieșea foarte prost. Dacă cineva dintre ai noștri, eu sau altcineva ar fi dat informații, cu siguranță n-am fi dat informații în care să arătăm șifonați. Eu m-am obișnuit ca Ciolacu să încerce să creeze aceste umbre de fum.

Haideți să vedem ce face domnul Ciolacu în SUA și cum duce guvernarea României. Asta mă interesează la ce face Ciolacu, nu la ce zice de PNL, de Rareș Bogdan sau de alți lideri PNL. Asta e, dacă dorește sa guverneze cu noi, trebuie să ne accepte pe toți. Pe unii ne iubește mai mult, pe alții ne urăște. Eu, cu siguranță nu fac parte dintre cei pe care îi iubește și nici n-am de gând vreodată să fiu simpatic lui Ciolacu. Orice reprezentant al țării, că e președinte sau premier, odată ajuns în SUA trebuie să aducă un plus pentru țara mea. Având în vedere că s-a dus acolo însoțit și de 6 miniștri, inclusiv de la noi din PNL, mă aștept să revină cu rezultate notabile. Eu îi doresc mult succes", a comentat Rareș Bogdan.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE