ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Rareș Bogdan divulgă o schemă de la Congresul PNL: Cum putea rămâne Ludovic Orban președintele liberalilor

Postat la: 19.12.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Rareș Bogdan susține că Ludovic Orban ar fi câștigat un al doilea mandat la președinția PNL dacă ar fi avut susținerea sa, a lui Emil Boc și a lui Gheorghe Flutur. „Eu le-am spus tuturor - dacă eu, Emil Boc și Gheorghe Flutur ne punem lângă un candidat, acela va câștiga", a spus europarlamentarul.

Întrebat dacă și-ar fi dat demisia în eventualitatea în care Florin Cîțu nu ar fi ieșit învingător din Congresul PNL, Rareș Bogdan a declarat: "Dacă ne puneam lângă Ludovic Orban, azi era președintele partidului. Cîțu nu câștiga niciodată!" Întrebat ce are în plus față de el Florin Cîțu pentru a fi președintele PNL, eurodeputatul a adăugat: "Era premierul României, este un om care a performat ca ministru al Finanțelor. E omul pe care Partidul Național Liberal, noi, echipa din jurul său, l-am ales să fie candidat și președinte al partidului. Eu sunt prim-vicepreședinte, consider că este o poziție absolut onorantă și suficientă pentru mine. Următorii doi ani de zile mă voi concentra enorm, pe de o parte, pentru a sprijini guvernarea, dar pe de altă parte pe proiectele mele internaționale și pe proiectele mele de la Bruxelles, plus pentru a aduce un spor de amprentă conservatoare în politica liberală", a mai spus Rareș Bogdan.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE